Служіння на парафіях


У Лишні вітали іменинників та алтарника з особливими днями


11 листопада парафіяни храму Преподобної Параскеви Сербської сіл Лишня та Осикове на чолі з настоятелем архімандритом Філаретом (Єгоровим) привітали кількох людей зі знаменними для них подіями.

Зокрема, з днем народження привітали старосту храму Преподобної Параскеви Софію Панасівну Керусенко, яка є керівником гурту «Сік землі» с. Лишня, та солистку цього колективу, рабу Божу Єлєну.

Радо привітали і парафіянина храму, який виконує послух алтарника, Вадима, який повернувся з армії, закінчивши строкову службу. Повернувшись з військової служби, в першу чергу, Вадим відвідав храм, взяв участь у богослужінні та запевнив, що буде і надалі виконувати покладені на нього церковні послухи. Настоятель храму нагадав, що всією парафією його проводжали до армії і, тепер, всією парафією його також зустріли.

Церковнослужителі парафії зробили спільну фотографію:

На фото - церковносвященнослужителі та парафіяни храму (зліва направо): алтарник, випускник Київської духовної семінарії, лейтенант Олексій Козлов, майбутній захисник Вітчизни Матвійко Козлов, молодший сержант диякон Марк Серчук, лейтенант Збройних Сил України архімандрит Філарет (Єгоров), молодший сержант Вадим Дженджера, старшина раб Божий Василій, пономар Арсеній Коноплястий, підполковник Збройних Сил України, військовий журналіст Руслан Ткачук, майор військово-медичної служби Руслан Сич.

Докладніше переглянути фотографії Ви можете за посиланням.