Служіння на парафіях


У Лишні привітали церковнослужителів


На фото (зліва направо): Тетяна Георгіївна Денисенко, настоятель парафії архімандрит Філарет (Єгоров), диякон Марк Серчук.

В храмі прп. Параскеви Сербської с. Лишня днями вітали церковнослужителів.

В неділю, 18 листопада, в день пам’яті свт. Тихона, Патріарха Московського та всієї Русі, чудотворця, привітали з днем народження церковнослужителя Тетяну Георгіївну Денисенко.

Маючи спеціалізацію фахівця-будівельника, вона займається питаннями, пов’язаними з будівництвом церкви в с. Лишня. Крім цього вона виконує господарський послух по влаштуванню та благоустрою території, а також допомагає у вирішенні будівельних питань в Осикові та Мостищі, де наразі також будуються нові храми.

На фото (зліва направо): алтарник Михаїл Коноплястий, архімандрит Філарет (Єгоров)

21 листопада, в свято Архистратига Божого Михаїла та інших Небесних Сил Безплотних, вітали з днем Ангела алтарника храмів прп. Параскеви Сербської (с. Лишня), на честь ікони Божої Матері «Всецариця» (с. Осикове) та Воздвиження Хреста Господнього (с. Мостище) Михайла Коноплястого.

Михаїл впродовж багатьох років виконує послух служителя алтаря Господнього, сумлінно ставлячись до своїх обов’язків, стежачи за порядком та чистотою церковного начиння та богослужбових предметів не тільки в алтарі храму Божого, але й у самому храмі.