Соціальне служіння


Відвідання інтернату для літніх людей (с. Грузьке)


8 листопада настоятель парафії Різдва Пресвятої Богородиці с. Ясногородка ієрей Роман Задорожний, помічник голови комісії з благодійництва Макарівської районної ради Ксенія Дерев'янко та представники парафії прп. Параскеви Сербської сіл Лишня та Осикове відвідали будинок-інтернат для літніх людей с. Грузьке.

Було передано для потреб інтернату продукти харчування, зібрані парафіянами храму Різдва Божої Матері с. Ясногородка та парафіянами Свято-Параскевського храму с. Лишня.

Настоятель Ясногородського храму отець Роман поспілкувався з людьми, які перебувають в інтернаті для літніх, та керівництвом закладу. В розмові зі священиком директор зазначила, що подібні зустрічі священнослужителів та парафіян храмів Макарівщини з літніми людьми є вкрай необхідними для мешканців інтернату, адже вони потребують людського спілкування, духовної допомоги та підтримки.

Отець Роман запевнив, що духовенство Макарівщини готове до подальшої співпраці. Було зазначено, що найближчим часом буде підготовлено особливу кімнату-каплицю, де регулярно звершуватимуться богослужіння.