Друковані видання

Газета "Параскева" до дня храмового свята (жовтень 2013)

Пропонуємо Вашій увазі випуск до дня храмового свята парафіяльного видання, газети "Параскева" сіл Лишня та Осикове.

"Животворяще Древо" (вересень 2013)

До престольного празника с. Мостище, свята Воздвиження Хреста Господнього, вийшов черговий випуск газети "Животворяще Древо".

"Дзвони Бишівщини" до свята Апостолів Петра і Павла (липень 2013)

До свята святих Апостолів Петра і Павла, а також до щорічного хресного ходу з Чудотворною іконою Пресвятої Богородиці "Призри на смирення", видано черговий випуск газети "Дзвони Бишівщини". Редактор - благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров).

У Лишні, Осикові та Мостищі вітають з Пасхою

Листівка-поздоровлення до свята Воскресіння Христового. Видана парафіями сіл Лишня, Осикове та Мостище. Також містить розклад служб найближчими днями в цих селах.

Дитячий журнал "Колиска" (Пасха, 2013)

До світлого свята Пасхи вийшов черговий випуск дитячого журналу "Колиска", який видається парафіями сіл Лишня, Осикове та Мостище як додаток до парафіяльних газет. Відповідальний редактор - архімандрит Філарет (Єгоров).

Перший випуск нового видання "Дзвони Бишівщини"

17 квітня на загальних зборах духовенства Бишівського церковного округу був представлений перший номер нового православного видання «Дзвони Бишівщини». Було зазначено, що ця газета виходитиме регулярно та розповідатиме про події духовного життя Бишівського благочиння, про всі його парафії та священнослужителів.

"Благовіст" до свята Торжества Православія, березень 2013

Вийшов черговий випуск газети "Благовіст", яка є додатком до парафіяльних газет "Параскева" сіл Лишня та Осикове, "Животворяще Древо" с. Мостище та "Всецариця" с. Осикове. Редактор - архімандрит Філарет (Єгоров).

На парафії видано настінний православний календар

На парафіях прп. Параскеви Сербської сіл Лишня та Осикове, на честь ікони Божої Матері "Всецариця" с. Осикове та Воздвиження Хреста Господнього с. Мостище було видано настінний православний календар із зазначенням свят та постів.

Православний календар Макарівщини

Вийшов Православний календар Макарівщини, підготовлений з благословення священноначалія Української Православної Церкви видавничим відділом Макарівського благочиння.

У Лишні, Осикові та Мостищі вітають з Різдвом (+розклад служб)

Листівки-поздоровлення до свята Різдва Христового. Видані парафіями сіл Лишня, Осикове та Мостище. Також містять розклад служб найближчими днями в цих селах.

Дитячий журнал "Колиска" (Різдво 2013)

До свята Різдва Христового вийшов черговий випуск дитячого журналу "Колиска", який видається парафіями сіл Лишня, Осикове та Мостище як додаток до парафіяльних газет. Відповідальний редактор - архімандрит Філарет (Єгоров).

Парафіяльна газета "Благовіст", грудень 2012

Вийшов черговий випуск газети "Благовіст", яка є додатком до парафіяльних газет "Параскева" сіл Лишня та Осикове, "Животворяще Древо" с. Мостище та "Всецариця" с. Осикове. Редактор - архімандрит Філарет (Єгоров).

Газета "Макарівський благовіст", вересень 2012

Вийшов черговий випуск газети "Макарівський благовіст", що видається благочинням Макарівського церковного округу Київської єпархії. Відповідальний редактор - архімандрит Філарет (Єгоров).

Парафіяльна газета "Всецариця", серпень 2012

До дня храмового свята села Осикове вийшов спеціальний святковий номер газети "Всецариця".

Газета "Макарівський благовіст", серпень 2012.

Вийшов черговий випуск газети "Макарівський благовіст", що видається благочинням Макарівського церковного округу Київської єпархії. Відповідальний редактор - архімандрит Філарет (Єгоров).

Парафіяльна газета "Животворящє Дрєво", липень 2012

Вийшов черговий випуск газети "Животворяще Дрєво", що видається при парафії Воздвиження Хреста Господнього с. Мостище. Відповідальний редактор - архімандрит Філарет (Єгоров).

Переглянути газету можна, натиснувши сюди.

Парафіяльна газета "Параскева", липень 2012

Вийшов черговий випуск газети "Параскева", що видається при парафії Преподобної Параскеви Сербської сіл Лишня та Осикове. Відповідальний редактор - архімандрит Філарет (Єгоров).

Переглянути номер можна, натиснувши сюди.