Служіння єпископа Макарівського Іларія


Владика взяв участь у семінарі-практикумі у Крюківщинській школі


21 лютого у ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Крюківщина Києво-Святошинського району відбувся семінар-практикум та тему: «Формування моральних цінностей учнів на заняттях факультативного курсу «Біблійна історія і християнська етика» для методистів районних, міських методичних кабінетів, центрів, які координують роботу вчителів історії та правознавства, керівників районних і міських методичних об’єднань учителів історії та правознавства». 

Від Української Православної Церкви участь у семінарі взяли:  голова Комітету з біоетики та етичних питань при Священному Синоді УПЦ єпископ Макарівський Іларій, секретар Синодального відділу релігійної освіти, катехізації та місіонерства УПЦ Ірина Ковальчук.

На початку роботи семінару до присутніх звернуся владика Іларій, який зокрема зазначив, що: «розвиток духовності є основною складовою підростаючого покоління».

По закінченню роботи організатори семінару висловили подяку за підтримку благочинному Києво-Святошинського району протоієрею  Василію Русінці, депутату Київської обласної ради Юрію Цікаленку, голові Крюківщинської сільської ради Андрію Кріпаку.

За матеріалами офіційного сайту Української Православної Церкви.