Служіння єпископа Макарівського Іларія


Владика очолив збори Фастівського благочиння


12 квітня 2013 року, з благословення Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського та всієї України, Преосвященніший Іларій, єпископ Макарівський, керуючий Макарівським вікаріатством, звершив літургію Напередосвячених Дарів в Свято-Воскресенському храмі м. Фастів.

Його Преосвященству співслужило духовенство Фастівського церковного округу на чолі з благочинним архімандритом Онісімом (Бала). По завершенні богослужіння Його Преосвященство виголосив проповідь, в якій розкрив сенс підготовки до свята Великодня протягом святої Чотиридесятниці. Також єпископ Макарівський передав усім поклін та благословення Блаженнішого Митрополита Володимира.

Потім під керівництвом Його Преосвященства відбулися збори Фастівського благочиння, на яких було обговорено поточні питання життя духовенства району, будівництва храмів, а також проблемні питання. Преосвященніший владика подякував духовенству за духовну роботу та наголосив на важливості поглиблення співпраці між священноначалієм та священством на місцях.

Усі фотографії події Ви можете переглянути за посиланням