Церква в світі. Місіонерська проповідь


День працівника телебачення (Макарів)


16 листопада керівник Прес-служби Макарівського благочиння, депутат Макарівської районної ради архімандрит Філарет (Єгоров), від імені Преосвященнішого Іларія, єпископа Макарівського, керуючого Макарівським вікаріатством, голови Синодального комітету з біоетики та етичних питань УПЦ, благочинного Макарівського церковного округу архімандрита Кирила (Білана) та священства району, привітав директора Макарівської телерадіокомпанії «Авіс» Юрія Вареника та весь творчий колектив з Днем працівника телебачення.

Отець Філарет подякував за багаторічну плідну співпрацю священнослужителів православної Макарівщини та співробітників ТРК «Авіс», спрямовану на ствердження християнських цінностей у сучасному світі. Це є продовженням традицій євангельської проповіді уродженця Макарова Святителя Димитрія Ростовського. Подібна спільна праця необхідна для всього нашого суспільства.

Всім співробітникам було вручено подарунки та гостинці. Керівник творчого колективу Юрій Вареник подякував за привітання та благословення, передане від єпископа Макарівського Іларія, й запевнив у готовності до подальшої спільної роботи.