Церква в світі. Місіонерська проповідь


Зустріч з депутатом Верховної Ради Р. М. Сольваром


9 лютого, в суботу, в Макарові, в парафії храму пророка Божого Ілії, настоятелем якого є протоієрей Андрій Ярош, відбулася зустріч священнослужителів Макарівського Благочиння Української Православної Церкви з депутатом Верховної Ради Русланом Миколайовичем Сольваром, який став переможцем у виборах по 91 округу, у який входить Макарівський район.

Зустріч очолив Благочинний Макарівського церковного округу архімандрит Кирил (Білан). Він представив депутата священикам, розповів про духовне життя православної Макарівщини народному обранцеві та його помічникам. Р. М. Сольвар розповів священикам, що він, будучи духовним чадом єпископа Фастівського Даміана, є віруючою, церковною людиною і закликає всіх жити життям Церкви. Священнослужителі дізналися, що він допомагає багатьом храмам та монастирям. Також народний обранець зазначив, що готовий до співпраці з кліриками Макарівщини. Він запросив звертатися до нього з питаннями та потребами і сказав, що буде радий допомагати служителям Церкви.

Священики задавали запитання щодо подальшої співпраці. Було погоджено, що така співпраця буде корисною як для становлення територіальної громади Макарівського району, так і для парафіяльного життя.

Отець Благочинний від імені всіх священнослужителів подякував за зустріч, за запрошення до співпраці та бажання допомогти.