Церква в світі. Місіонерська проповідь


Арх. Філарета (Єгорова) обрано експертом обласного комітету


13 березня 2013 року голова комісії з благодійництва Макарівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров) на запрошення правління обласного фонду "Милосердя та здоров'я" Київської обласної державної адміністрації взяв участь у засіданні комітету соціального захисту, охорони здоров'я та материнства, гендерної політики, праці та соціального захисту працівників, підтримки малозабезпечених громадян.

Священнослужитель наголосив на тому, що в соціальній роботі потрібно особливо звертати увагу на людський фактор, на те, що ми не повинні забувати про реальні потреби кожної людини, про її духовні запити.

Голова комітету Мадюдя Оксана Вікторівна подякувала священику за надане благословення на роботу засідання, підкреслила актуальність співпраці священнослужителів Київщини з комітетом. Були обговорені нагальні питання щодо морального стану деяких соціальних установ, які діють на території Київщини.

Наприкінці засідання було внесено пропозицію включити отця Філарета до складу експертів комітету. Пропозиція була ухвалена всіма членами комітету одностайно. Також була підкреслена необхідність залучення до діяльності комітету всіх інших небайдужих людей та кіл суспільства.