Церква в світі. Місіонерська проповідь


Владика взяв участь у святі 90-річчя Макарівського району


29 березня 2013 р., з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, вікарій Київської Митрополії єпископ Макарівський Іларій, на запрошення Макарівської районної державної адміністрації та районної ради, взяв участь у святкуванні 90-річчя з дня утворення Макарівського району. 

Його Преосвященство супроводжував представник Макарівського благочиння, голова комісії з благодійництва Макарівської районної ради архімандрит Філарет (Єгоров).

Священнослужителі поспілкувалися з усіма присутніми нинішніми та колишніми чільниками Макарівського району та Київської області. Під час заходу Його Преосвященство передав привітання та благословення Блаженнішого Митрополита Володимира.

У спілкуванні з керівниками району та області священнослужителі зазначили, що у представників Церкви та влади одна велика спільна справа – благо наших людей. У свою чергу, макарівські чільники відмітили всебічний позитив співпраці на теренах соціального, благодійного та культурного служіння між кліриками Макарівського вікаріатства та представниками місцевих територіальних громад.

Присутній на святі голова Київської обласної ради Олександр Качний передав Його Блаженству поклін та подяку від губернатора Київщини Анатолія Присяжнюка та зазначив, що обласна громада готова до подальшої більш поглибленої співпраці з православними священнослужителями.