Служіння на парафіях

Престольне свято с. Лишня

27 жовтня, у день вшанування Преподобної Параскеви Сербської, Преосвященніший Іларій, єпископ Макарівський, очолив Божественну літургію у храмі Преподобної Параскеви с. Лишня Макарівського району Київської області.
 

АНОНС: До Макарова прибуде чудотворна ікона Божої Матері

22 жовтня в Макарові зустрічатимуть чудотворну Києво-Вишгородську ікону Пресвятої Богородиці. Цього дня в храмі Ілії Пророка, де перебуватиме святиня, буде відправлено урочисту Божественну літургію, на якій будуть присутні всі священнослужителі православної Макарівщини.

Зустріч чудотворного образу о 08:00.

Запрошуємо всіх помолитися перед іконою Пресвятої Богородиці.

Престольне свято в день святого Іоанна Хозевита

16 жовтня, в день пам'яті преподобного Іоанна Хозевита, єпископа Кесарійського, відзначили престольне свято в с. Немішаєве Бородянського благочиння, де виконує послух настоятеля ієрей Іоанн Нємєш. Божественну літургію очолив єпископ Макарівський Іларій.

Престольні свята на Покров Божої Матері

14 жовтня, в свято Покрова Божої Матері, відзначили престольні свята духовні громади с. Бишів (настоятель - священик Петро Подунайчук) та с. Забуяння (настоятель - священик Іоанн Тафічук).

Престольне свято с. Колонщина (фотоальбом)

9 жовтня, в день вшанування Апостола та Євангеліста Іоанна Богослова, в с. Колонщина відзначили престольне свято. Переглянути фотоальбом можна, натиснувши сюди або на одну з фотографій нижче.

Свято Чудотворної ікони Божої Матері "Услишательниця" (Фасова)

5 жовтня, в день вшанування ікони Божої Матері "Услишательниця", було звершено урочисту службу в с. Фасова, де зберігається чудотворний список цього образу та будується перший в світі храм на честь цієї святині.

Престольні свята в Макарові

4 жовтня, в день пам'яті святителя Димитрія Ростовського, в Макарові було звершено святкові богослужіння.

Престольні свята в день Чуда Архістратига Михаїла (фотографії)

19 вересня, в день пам'яті Чуда Святого Архістратига Михаїла, яке відбулося в Хонех, в селах Плахтянка та Мар'янівка Макарівського району відзначили храмовий празник. Переглянути фотографії з Плахтянки можна, натиснувши сюди.

Престольні свята на Різдво Божої Матері (фотоальбом)

В цей день святкували храмовий празник в чотирьох наших селах: Гавронщина, Ситняки, Чорногородка та Ясногородка. Переглянути фотографії Ви можете, натиснувши сюди.

Престольне свято с. Мостище

27 вересня, в день престольного свята, в Хрестовоздвиженському храмі с. Мостище відбулося святкове богослужіння та чин закладки нового храму. Служби очолив Преосвященний Іларій, єпископ Макарівський.

Свято ікони Божої Матері "Августовська" (Рожів)

16 вересня на парафії Успіння Пресвятої Богородиці с. Рожів було відслужено Божественну Літургію перед місцево пошанованим образом Божої Матері «Августовська».

Служби в с. Лишня та день народження настоятеля парафії

У ніч з 2-ого на 3-є вересня у храмі преподобної Параскеви Сербської с. Лишня було відправлено добове коло богослужінь, що звершується кожного першого понеділка місяця. Цими днями служба була особливою, адже 3 вересня настоятель парафії архімандрит Філарет (Єгоров) відмічав свій 38-ий день народження.

Престольне свято с. Осикове

31 серпня, в день вшанування ікони Божої Матері «Всецариця», Преосвященніший Іларій, єпископ Макарівський, відвідав парафію на честь ікони Пресвятої Богородиці «Всецариця» с. Осикове Макарівського району Київської області.

Запрошуємо на престольне свято с. Осикове!

31 серпня, в день вшанування ікони Пресвятої Богородиці "Всецариця", в с. Осиковому відбудеться святкова урочиста служба з нагоди престольного свята та Дня села.

Служби на свято Успіння (с. Лишня)

28 серпня, у свято Успіння Пресвятої Богородиці у храмах Макарівського благочиння відбулися урочисті богослужіння. На парафії преподобної Параскеви Сербської с. Лишня були відслужені Божественна Літургія, чин Погребіння Божої Матері, молебень перед початком навчального року.