Служіння на парафіях

12-й Хресний хід з іконою "Призри на Смирення"

13 липня 2013 року, в день пам'яті Собору славних та всехвальних дванадцяти Апостолів, нашею землею відбувся традиційний щорічний Хресний хід із чудотворною іконою Божої Матері "Призри на Смирення".

Свято святих Апостолів Петра і Павла (Лишня) - ФОТО

12 липня 2013 року, в день святих Первоверховних Апостолів Петра і Павла, в храмі Преподобної Параскеви Сербської с. Лишня було відслужено урочисту літургію. Пропонуємо Вашій увазі фотографії події.

Встановлення купола на церкву (Лишня) - ФОТО, ВІДЕО

11 липня 2013 року в с. Лишня Макарівського району встановили величезний купол на новий храм Преподобної Параскеви Сербської. Пропонуємо Вашій увазі фото- та відеоматеріали події.

Проповідь у неділю всіх святих землі Руської (Лишня) - ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі відеозапис проповіді в день пам'яті всіх святих землі Руської благочинного Бишівського благочиння, настоятеля храму на честь Преподобної Параскеви Сербської сіл Лишня та Осикове архімандрита Філарета (Єгорова).

Владика очолив службу в престольне свято (Великий Карашин)

25 червня 2013 року єпископ Макарівський Іларій, керуючий Макарівським вікаріатством, відправив Божественну літургію у Свято-Троїцькому храмі с. Великий Карашин , де цього дня відзначається престольне свято. Варто зазначити, що нове приміщення Свято-Троїцького храму було збудоване зовсім недавно, у 2007 р., до 675-ої річниці з дати заснування села.

Проповідь у Неділю всіх святих (Мостище) - ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі відеозапис проповіді в Неділю всіх святих настоятеля парафії Воздвиження Хреста Господнього с. Мостище, благочинного Бишівського благочиння архімандрита Філарета (Єгорова).

Проповідь на свято Святої Трійці в с. Лишня (ВІДЕО)

Пропонуємо Вашій увазі відеозапис проповіді в день Святої П'ятдесятниці настоятеля парафії Преподобної Параскеви Сербської с. Лишня, благочинного Бишівського благочиння архімандрита Філарета (Єгорова).

Проповідь в Неділю про сліпого (Лишня) - ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі відеозапис проповіді в Неділю про сліпого настоятеля парафії Преподобної Параскеви Сербської с. Лишня, благочинного Бишівського благочиння архімандрита Філарета (Єгорова).

Хресний хід з іконою "Страсна" (ФОТО)

9 червня 2013 року, в неділю, відбувся хресний хід зі "Страстною" іконою Божої Матері. Хід розпочався в с. Лишня Макарівського району і пройшов через Осикове до Мостища.

Пропонуємо Вашій увазі фотоматеріали події.

Архієрейська служба та зустріч Чудотворної ікони (Лишня)

7 червня, у свято Третього обрітення глави Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна, Преосвященніший Іларій, єпископ Макарівський, звершив Божественну літургію у храмі преподобної Параскеви Сербської с. Лишня Макарівського району. А напередодні у с. Лишня урочисто зустріли ікону Божої Матері «Страсна».

АНОНС: архієрейська служба у п′ятницю (Лишня)

7 червня 2013 року, у п'ятницю, в с. Лишня Макарівського району відбудеться архієрейське богослужіння. Зустріч Макарівського владики - о 8:45.

Наразі вирішується, чи буде автобус: детальніше запитуйте Марію Спиридонівну за т. 044 п'ятдесят чотири 82-314.

Архієрейська служба в день Святителя Миколая (Фасова)

22 травня 2013 року, в день пам’яті Святителя Миколая Мирлікійського, єпископ Макарівський Іларій та єпископ Фастівський Даміан очолили Божественну літургію у Свято-Миколаївському храмі с. Фасова Макарівського району Київської області.

Архієрейська служба та заходи в неділю Жон-Мироносиць (ВІДЕО)

Пропонуємо Вашій увазі відео-матеріали подій 19 травня 2013 року, неділі пам'яті святих Жон-Мироносиць. Це і фрагменти проповідей, і  освячення новозбудованого дитячого майданчика, і фрагменти святкового концерту.

Архієрейська служба та заходи в неділю Жон-Мироносиць (Лишня)

19 травня 2013 року, в неділю святих Жон-мироносиць, єпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію у храмі преподобної Параскеви Сербської с. Лишня. Цього ж дня владика освятив новий дитячий майданчик, споруджений силами церковної громади у центрі села.

Престольне свято в день Великомучениці Ірини (Березівка) - ФОТО

18 травня 2013 року, в свято святої Великомучениці Ірини, на парафії села Березівка відзначили престольний празник. Урочисте богослужіння очолив благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров). Йому співслужили настоятель Свято-Іриненського храму протоієрей Володимир Крикун, духовенство Макарівського району.

Чудові фотографії події Ви можете переглянути за посиланням.

Свято на честь ікони Богородиці "Живоносне Джерело" (Лишня)

10 травня 2013 року, в п'ятницю Світлої седмиці та свято ікони Пресвятої Богородиці "Живоносне Джерело", в с. Лишня Бишівського благочиння традиційно пройшли хресною ходою до джерела у лісі. Оскільки у Лишні наразі проходить поселення "Козацька Покрова", більшість учасників хресної ходи - діти.

Подивитися фотографії.

Архієрейська служба (Мотижин) - з ВІДЕО

06 травня 2013 року, в понеділок Світлої Пасхальної седмиці, єпископ Макарівський Іларій відправив Божественну Літургію в с. Мотижин. 

Пасхальна служба (Лишня) - ФОТО та ВІДЕО

Пропонуємо Вашій увазі фотографії та наступні відеоматеріали з Пасхальної служби у с. Лишня Бишівського благочиння: проповідь та читання Євангелій.

Зустріч Благодатного вогню (Ясногородка) - ФОТО та ВІДЕО

У світлу Пасхальну ніч до парафій Бишівського благочиння був привезений Благодатний вогонь. Парафіяни сіл Лишня, Осикове, Мостище та Яснородка, на чолі зі своїми настоятелями благочинним Бишівського благочиння архімандритом Філаретом та священиком Романом Задорожнім, зустрічали вогонь у с. Ясногородка.

Літія за загиблими внаслідок Чорнобильської аварії (Макарів)

25 квітня, напередодні річниці Чорнобильської трагедії, у Макарові було звершено заупокійну літію біля пам’ятника пожежникам – героям Чорнобиля.