Служіння єпископа Макарівського Іларія

Архієрейська служба в канун престольного свята (Музичі)

20 листопада 2013 року Преосвященніший єпископ Макарівський Іларій звершив Всенощне бдіння в храмі на честь Архістратига Божого Михаїла с. Музичі Білогородського благочиння Макарівського вікаріатства.

Чин закладки капсули в день ювілею (Горбовичі, Білогородське)

3 листопада 2013 року Преосвященніший Іларій, єпископ Макарівський, звершив Всенощне бдіння та чин закладки капсули на місці будівництва нового храму на честь Казанської ікони Божої Матері в с. Горбовичі Білогородського благочиння Макарівського вікаріатства. Святкова подія відбулася в п’ятирічний ювілей заснування парафії села.

Архієрейська служба в Свято-Введенському монастирі (Київ)

18 жовтня 2013 року, в день пам’яті преподобного Даміана цілителя, пресвитера Печерського, сонм вікарних архієреїв Київської Митрополії Української Православної Церкви звершив Божественну літургію в Свято-Введенській обителі м. Києва.

Архієрейська служба в день престольного свята (Бобриця, Білогородське)

14 жовтня 2013 року Преосвященніший Іларій, єпископ Макарівський, відвідав Свято-Покровську парафію с. Бобриця Білогородського благочиння та очолив Божественну літургію з нагоди престольного свята і урочистостей, пов’язаних з 10-літнім ювілеєм Свято-Покровського храму.

Владика відвідав святині м. Генуя (Італія)

26 вересня 2013 року, перебуваючи в Італії, Преосвященніший єпископ Макарівський Іларій, відвідав давні християнські святині м. Генуя.

Архієрейська служба в канун престольного свята (Гореничі)

20 вересня 2013 року Преосвященніший Іларій, єпископ Макарівський, очолив святкове Всеношне бдіння з нагоди  престольного свята у храмі  Різдва Пресвятої Богородиці с. Гореничі Білогородського благочиння Макарівського вікаріатства.

Владика виступив із доповіддю на ХІІІ "Успенських читаннях"

16 вересня 2013 року єпископ Макарівський Іларій, голова Синодального комітету з біоетики та етичних питань Української Православної Церкви, взяв участь у ХІІІ міжнародній науково-богословській конференції «Успенські читання» із доповіддю на тему "Писання та Передання у контексті проблематики перекладу".

20-річчя відродження духовного життя в с. Хотів

12 вересня 2013 року, у день перенесення мощей благовірного князя Олександра Невського (1724), громада храму в ім’я цього святого с. Хотів (Києво-Святошинський р-н Київської обл.) відзначила 20-річчя відродження духовного життя. У Божественній літургії, яку в цей день очолив Блаженніший Митрополит Володимир, взяв участь і єпископ Макарівський Іларій.

Зустріч владики Іларія з Макарівським головою (Макарів)

29 серпня Преосвященніший єпископ Макарівський Іларій, голова Синодального комітету з біоетики та етичних питань Української Православної Церкви, зустрівся в своєму титулярному місті Макарові (Київська обл.) з його мером, Олександром Миколайовичем Іващенком. У зустрічі взяв участь прес-секретар Макарівського вікаріатства архімандрит Філарет (Єгоров).

Архієрейська служба в день 15-річчя послуху благочинного (Вишневе)

24 серпня 2013 року єпископ Макарівський Іларій, вікарій Київської Митрополії, очолив святу Божественну літургію у кафедральному соборі на честь Вознесіння Господа м. Вишневе. Цього дня вітали настоятеля собору, благочинного Вишнівського благочиння протоієрея Василія Русинку із 15-річчям його послуху благочинного (1998 р.).

Служба в день Великомученика Пантелеїмона (Ірпінь)

9 серпня 2013 року, в день пам’яті святого великомученика і цілителя Пантелеїмона, єпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію в каплиці на честь святого, яка знаходиться на території Ірпінського військового госпіталю.

Служба в день вшанування Почаївської ікони Божої Матері (Київ)

5 серпня 2013 року, в день вшанування Почаївської ікони Божої Матері, єпископ Макарівський Іларій взяв участь у Божественній літургії в Феофанії, яку очолив Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир.

Святкування Чуда ікони Божої Матері "Призри на смирення" (Київ)

1 серпня 2013 року владика Макарівський Іларій взяв участь у Божественній літургії на честь святкування 20-річчя чудесного відображення чудотворної ікони Божої Матері «Призри на смирення» (1993 р.).

Служіння на Володимирській гірці (Київ)

27 липня 2013 року, напередодні свята Рівноапостольного князя Володимира, представники Макарівщини взяли участь в урочистому молебні на Володимирській гірці, яка відбулася у співслужінні багатьох першоієрархів Православних помісних Церкв.

Представники Макарівщини взяли участь у зустрічі святині (Київ)

26 липня 2013 року єпископ Макарівський Іларій та виконувач обов'язків прес-секретаря Макарівського вікаріатства архімандрит Філарет (Єгоров) взяли участь в урочистій зустрічі Святішого Патріарха Кирила та великої православної святині - Хреста святого Апостола Андрія Первозваного. Зустріч очолив Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Володимир.

Представники Макарівщини взяли участь в Академії (Київ)

26 липня 2013 року єпископ Макарівський Іларій та виконувач обов'язків прес-секретаря Макарівського вікаріатства архімандрит Філарет (Єгоров) взяли участь в урочистій Академії з нагоди 1025-ліття Хрещення Київської Русі.

Представники Макарівщини привітали Блаженнішого (Київ)

26 липня 2013 року, напередодні свята святого рівноапостольного Володимира та 1025-ліття Хрещення Русі, представники Макарівського вікаріатства - благочинні на чолі з керуючим вікаріатством єпископом Макарівським Іларієм - взяли участь у привітанні Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського та всієї України, зі святами та днем його тезоіменитства.

День Ангела владики Макарівського Іларія (Київ) +ВІДЕО

25 липня 2013 року єпископ Макарівський Іларій, керуючий Макарівським вікаріатством, в день пам’яті святих мучеників Прокла та Іларія та в день вшанування образу Божої Матері «Троєручиця», очолив Божественну літургію в головному храмі Свято-Троїцького Іонинського монастиря.

Освячення нижнього храму Кафедрального собору (Київ)

24 липня 2013 року, в день пам'яті святої рівноапостольної княгині Ольги, владика Макарівський Іларій взяв участь в освяченні нижнього храму Кафедрального собору, яке очолив Блаженніший Володимир, Предстоятель Української Православної Церкви.

Архієрейська служба у с. Горбовичі (Білогородське благочиння)

21 липня 2013 року, в день явлення ікони Пресвятої Богородиці в Казані, Преосвященніший Іларій звершив урочисту літургію у храмі на честь Казанської ікони Божої Матері с. Горбовичі Білогородського благочиння.