Соціальне служіння

Козацький вечір у Копилові

31 жовтня 2013 року, священнослужителі, співробітники відділу соціального служіння Бишівського благочиння та учасники дитячого поселення "Козацька покрова" в черговий раз відвідали Центр соціально-психологічної реабілітації дітей с. Копилів Макарівського району. Цього разу для вихованців Центру було влаштовано "Козацький вечір".

Відвідування притулка перед початком навчального року (Копилів)

29 серпня 2013, напередодні нового навчального року, співробітники комісії з благодійництва Макарівського та Бишівського благочинь Макарівського вікаріатства та комісії з благодійництва Макарівської районної ради на чолі з їхнім головою, благочинним Бишівського церковного округу архімандритом Філаретом (Єгоровим) відвідали Центр соціально-психологічної реабілітації дітей с. Копилів Макарівського району Київської області.

Відвідування притулка-розподільника для дітей-сиріт (Копилів)

13 серпня, в останній день перед початком святого Успенського посту, співробітники відділу соціально-благодійного служіння Бишівського благочиння Макарівського вікаріатства відвідали Центр соціально-психологічної реабілітації дітей с. Копилів Макарівського району Київської області. Для дітей було організовано шашлики, солодкий стіл, подаровано гостинці.

Слухачі КЛБІ відвідали літніх людей в будинку-інтернаті (Грузьке)

6 серпня 2013 року священно- та церковнослужителі Бишівського благочиння на чолі з благочинним архімандритом Філаретом (Єгоровим), головою постійної благодійницької комісії Макарівської районної ради,  разом з викладачами та слухачами ХІ КЛБІ відвідали центр одиноких престарілих громадян у с. Грузьке.

Священнослужитель відвідав дитячий садочок (Лишня) - ФОТО

8 травня 2013 року, в середу Світлої Пасхальної седмиці, настоятель Свято-Параскевинського храму с. Лишня, голова постійної благодійницької комісії Макарівської районної ради, благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров) відвідав місцевий дитячий садочок. Священнослужитель поспілкувався з малечею та працівниками дитячого закладу та роздав дітям у подарунок православний журнал "Колиска", який видається місцевими парафіями.

Фотографії події Ви можете переглянути за посиланням.

Відвідання будинку-інтернату для літніх людей (Грузьке) - ФОТО

04 травня 2013 року, у Велику Суботу напередодні святої Пасхи, священнослужителі Бишівського благочиння - благочинний архімандрит Філарет (Єгоров) та священик Роман Задорожній, настоятель парафії Різдва Пресвятої Богородиці с. Ясногородка, - та голова Київського обласного фонду "Милосердя і здоров'я" Галина Іванівна Єкименкова відвідали будинок-інтернат для літніх людей в с. Грузьке. Служителі Церкви поспілкувалися з насельниками будинку, привітали їх з прийдешнім святом Воскресіння Господа, роздали православну газету "Дзвони Бишівщини".

Переглянути всі фотографії події Ви можете за посиланням.

Відвідання районної лікарні (смт Макарів)

18-19 квітня 2013 року члени комісії з благодійництва Макарівської районної ради на чолі з її головою, благочинним Бишівського церковного округу архімандритом Філаретом (Єгоровим) працювали в Макарівській районній лікарні.

Владика відвідав дитячий будинок в Копилові та заклади Макарова

15 березня єпископ Макарівський Іларій відвідав Центр соціально-психологічної реабілітації дітей с. Копилів Макарівського району. Того ж дня владика завітав до Центру дитячої творчості ім. Данила Туптала смт Макарів та макарівської телерадіокомпанії.

Відвідання інтернату для літніх людей (с. Грузьке)

13 березня представники комісії з благодійництва Макарівського вікаріатства разом з головою обласного фонду "Милосердя та здоров'я" Київської обласної державної адміністрації Галиною Іванівною Єкименковою відвідали будинок літніх людей, який знаходиться в с. Грузьке.

Владика відвідав макарівські дитячі соціальні заклади

06 березня єпископ Макарівський Іларій відвідав дитячі та соціальні установи в містечку Макарів Київської області: дитяче відділення центральної лікарні, дошкільний заклад "Теремок" та центр соціальної підтримки дітей та сімей "Промінь надії".

Священик відвідав сім′ю, в якій був здійснений подвиг любові

8 січня, в день Собору Пресвятої Богородиці, архімандрит Філарет та парафіяни з Лишні відвідали сім'ю немовляти Анни, мати якої, двадцятип'ятирічна раба Божа Ксенія, відійшла до Бога, пожертвувавши своїм життям заради життя доньки.

Відвідання інтернату для літніх людей (с. Грузьке)

8 листопада настоятель парафії Різдва Пресвятої Богородиці с. Ясногородка ієрей Роман Задорожний, помічник голови комісії з благодійництва Макарівської районної ради Ксенія Дерев'янко та представники парафії прп. Параскеви Сербської сіл Лишня та Осикове відвідали будинок-інтернат для літніх людей с. Грузьке.

Козацьке свято в дитячому прийомнику-розподільнику с. Копилів

31 жовтня єпископ Макарівський Іларій, разом з представниками благочиння та учасниками табору-поселення "Козацька Покрова", відвідав Центр соціально-психологічної реабілітації дітей, що знаходиться у с. Копилів Макарівського району.

Соціальна акція для дітей сільських священиків

Голова благодійницької комісії архімандрит Філарет (Єгоров) та голова Асоціації сільських і селищних голів Макарівського району Юлія Василівна Пелешок об'їхали з подарунками та запрошенням на фестиваль духовної пісні "Параскева" кліриків Макарівського благочиння.

В с. Осикове вітали найстарішу парафіянку із 94-літтям

18 жовтня, в день пам'яті Святителів Московських, всієї Русі чудотворців, настоятель храму на честь ікони Божої Матері "Всецариця" с. Осикове архімандрит Філарет (Єгоров) після завершення святої Божественної літургії, разом з парафіянами, відвідав найстарішу прихожанку храму. Саме в цей день Віра Матвіївна Клопп відзначала своє 94-ліття.

Вітаємо сім′ю отця Олега Короля!

14 жовтня, в свято Покрова Пресвятої Богородиці та день пам'яті преп. Романа Солодкоспівця, в сім'ї отця Олега Короля, клірика храму Святителя Миколая Мірлікійського с. Небелиця, народився син.

Вітаємо батюшку та матушку з цією великою радістю! Зичимо новонародженому Роману, його батькам та рідним Божого благословення і Його великої милості!

Свято Першого вересня (с. Лишня)

1 вересня священнослужителі Макарівського благочиння взяли участь в урочистостях, присвячених початку нового навчального року. Голова комісії з благодійництва Макарівської районної ради архімандрит Філарет (Єгоров), як завжди, побував у загальноосвітній школі с. Лишня.

Україна – Італія: досвід благодійницької співпраці

Нещодавно голова постійно діючої комісії з благодійництва Макарівської районної ради, настоятель храму преподобної Параскеви Сербської сіл Лишня та Осикове, парафії на честь ікони Божої Матері  «Всецариця» с. Осикове та храму Воздвиження Хреста Господнього с. Мостище архімандрит Філарет (Єгоров) повернувся після виконання ним у черговий раз пастирського послуху в Італії та інших країнах Західної Європи.

Поїздка до дельфінарію для дітей з Копилова

26 червня вікарій Київської Митрополії єпископ Макарівський Іларій та голова комісії з благодійництва Макарівського благочиння Київської єпархії архімандрит Філарет (Єгоров) в черговий раз зустрілися з вихованцями Центру ресоціалізації для дітей та підлітків с. Копилів Макарівського району.