Служіння єпископа Макарівського Іларія

У Києві відбулася нарада вікарних єпископів Київської Митрополії

07 березня Преосвященніший Іларій, єпископ Макарівський, взяв участь у черговій нараді вікарних єпископів Київської Митрополії.

Владика взяв участь у семінарі-практикумі у Крюківщинській школі

21 лютого єпископ Макарівський Іларій взяв участь у семінарі-практикумі, який проходив у середній школі с. Крюківщина Київської області. Семінар був присвячений темі формування моральних цінностей слухачів курсу "Біблійна історія і християнська етика".

Владика взяв участь в робочій зустрічі Митрополита Володимира

20 лютого єпископ Макарівський Іларій взяв участь у зустрічі Блаженнішого Митрополита Володимира з Генеральним директором "Мистецького Арсеналу" Наталією Заболотною.

Владика співслужив у день храмового свята Введенського монастиря

17 лютого, в день пам'яті преподобного Ісидора Пелусіотського, єпископ Макарівський Іларій взяв участь в урочистій службі з нагоди престольного свята Свято-Введенського чоловічого монастиря. Адже верхній приділ храму освячений на честь цього святого.

Владика співслужив у день свята Стрітення Господнього

15 лютого, в день свята Стрітення Господнього, єпископ Макарівський Іларій взяв участь у богослужінні, яке очолив Блаженніший Митрополит Володимир. Свята Божественна літургія відбулася в Трапезному храмі преподобних Антонія та Феодосія Святої Успенської Києво-Печерської Лаври.

Служба в день новомученика Митрополита Володимира (1915)

У 2013 році виповнилося 95 років від дня мученицької кончини Митрополита Київського і Галицького Володимира (Богоявленського). 07 лютого, в день пам'яті святого новомученика, владика Іларій взяв участь в урочистому богослужінні, яке очолив Блаженніший Митрополит Володимир.

Владика Іларій взяв участь у нагородженні депутата (Київ)

14 січня Преосвященніший Іларій, єпископ Макарівський, взяв участь у зустрічі Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Володимира з народним депутатом України А.Л.Деркачем.

Владика освятив іконостас в с. Коцюбинське

14 січня, у день cвята Обрізання Господнього і пам’яті святителя Василія Великого, єпископ Макарівський Іларій звершив Божественну літургію та освячення іконостасу в храмі святого великомученика Георгія Побідоносця в смт Коцюбинське Київської області.

Звіт про діяльність Комітету з біоетики та етичних питань УПЦ (2012)

Опублікований звіт про діяльність Комітету з біоетики та етичних питань при Священному Синоді Української Православної Церкви за 2012 рік.

Владика взяв участь у благодійному заході для безпритульних (Київ)

7 січня єпископ Макарівський  Іларій взяв участь у благодійній акції «Різдвяний обід для бідних та обездолених»,  яку кожного року у день  Різдва Христового проводить благодійна спільнота на честь святого Егідія.

Владика Іларій взяв участь у службі, очолюваній Блаженнішим

6 січня, у Різдвяний Свят-вечір, Преосвященніший єпископ Макарівський Іларій взяв участь у Всеношній, яку очолив Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Володимир.

Освячення храму вмч. Димитрія Солунського (с. Пилиповичі)

18 грудня єпископ Макарівський Іларій освятив храм в ім’я великомученика Димитрія Солунського у селищі Пилиповичі  Бородянського району Київської області.

Служіння перед Малочернеччинським образом Христа (Суми)

13 грудня, в день пам'яті Апостола Андрія Первозваного, Преосвященніший Іларій, єпископ Макарівський, взяв участь в урочистому богослужінні перед оригіналом чудотворного Малочернеччинського образу Христа Спасителя.

Про свято Введення. Владика Іларій (російською)

Праздник Введения очень интересен. С одной стороны, для нас он, казалось бы, понятен и привычен. Но с другой стороны, мы не всегда осознаем ту глубину его значения, которую вкладывает в него Церковь.

Слово Преосвященнішого Іларія. За матеріалами інтернет-порталу "Православіє в Україні".

Поздоровлення Предстоятеля Української Православної Церкви

23 листопада єпископ Макарівський Іларій, вікарій Київської Митрополії, разом з сонмом ієрархів Української Православної Церкви привітав Предстоятеля з 77-річчям.

Освячення місця майбутнього храму (с. Волиця)

22 листопада єпископ Макарівський Іларій освятив місце під будівництво храму в ім’я апостола і євангеліста Іоанна Богослова в селищі Волиця Фастівського району Київської області.

Храмове свято в Бородянці

21 листопада, в день Собору Архистратига Михаїла та інших Небесних Сил Безплотних, Преосвященніший Іларій взяв участь у богослужінні в смт Бородянка, в день престольного свята бородянської церкви.

Відспівування прот. Анатолія Шереметєва (Софіївська Борщагівка)

20 листопада єпископ  Макарівський Іларій  звершив заупокійну Літургію та чин відспівування  клірика храму Казанської ікони Божої Матері с. Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області  протоієрея Анатолія Шереметєва.

Богослужіння перед Володимирською іконою (смт Бородянка)

15 листопада єпископ Макарівський Іларій та духовенство Бородянського благочиння з радістю зустрічали святиню – точну копію чудотворного образу - на початку смт Бородянка.

Зустріч Вишгородської ікони Божої Матері у Бородянці

Владика Іларій очолив зустріч точного списку чудотворної Вишгородсько-Володимирської ікони Божої Матері в смт Бородянка Київської області.